Top

Oorsprong Personal Cream

Crèmes bij huidklachten


In 2012 zijn wij door gebruikmaking van optische en energetische technieken gestart met het ontwikkelen van individuele, natuurlijke huidcrèmes die mensen met huidklachten zoals eczeem, psoriasis en acne kunnen ondersteunen.

Ondanks dat huidklachten niet uitsluitend aan de buitenkant behandelbaar zijn, waren wij van mening dat gepersonaliseerde huidcrèmes mogelijk toch een verlichting zouden kunnen geven bij diverse huidklachten. 

Na meer dan 2 jaar op deze manier ervaring met klachtgerichte crèmes te hebben opgedaan, beseften we dat we cosmetisch gezien een zeer uniek product in onze handen hadden.

Dit werd vooral ook bevestigd door de vele positieve reacties van de gebruikers. Met regelmaat kregen we opmerkingen als:

  • hè hè eindelijk een natuurlijke gezichtscrème die mijn ogen niet irriteert
  • mijn huid is nu veel rustiger
  • kan ik er ook een hele grote pot van krijgen?
  • het voedt mijn huid prima en voelt totaal niet vet
  • het trekt lekker snel in
  • wat ruikt de crème lekker

Crèmes voor diverse huidtypen

In 2014 zijn we ons verder gaan specialiseren in het maken van natuurlijke crèmes voor diverse (gemengde-) huidtypen (bv. droge huid, vette huid en oudere huid).

Dat resulteerde in uitgebreide studies en een forse uitbreiding van ons arsenaal aan werkzame stoffen. Daarbij is gekozen voor inhoudsstoffen die dus ook daadwerkelijk iets voor uw huid doen.  Nee, geen goud en kaviaar.... Die drijven de prijs alleen maar op en doen verder niets!

De inhoudsstoffen die we gebruiken zijn van "natuurlijke oorsprong" en waar mogelijk van biologische herkomst.Individuele cosmetische crèmes

natuurlijke gezichtscreme


In 2015 besloten we natuurlijke crèmes te gaan maken die niet meer alleen waren gericht op huidklachten of huidtypen, maar kozen we voor een breed publiek en de individuele benadering van elke huid. Een zogenaamde "crème op maat"!

Verpakking en prijs

Behalve dat we nu in staat waren om een bijzondere huidcrème te produceren, wilden we ook graag een mooie verpakking. We stuitten daarbij op chique airless dispensers in goud -en zilverlook en waren direct enthousiast.

Door een efficiënte bereiding en door goede afspraken te maken met onze toeleveranciers  zijn wij er uiteindelijk in geslaagd om een mooi product te maken met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.